ACASA » ALTE EVENIMENTE » HIGHSCHOOL FEST. Liceenii rock din Constanta urca pe scena!

HIGHSCHOOL FEST. Liceenii rock din Constanta urca pe scena!

HIGHSCHOOL FEST CONSTANTA. In acest wekeend, fanii muzicii rock din Constanta sunt invitati la a noua editie a festivalului Highschool Fest, in cadrul caruia vor avea loc o serie de concerte sustinute de elevi de la mai multe licee din oras.

Pizza Evo

Sase dintre cele mai tinere si indragite trupe de rock si pop-rock de la malul marii vor concura in fata publicului. Evenimentul este programat SAMBATA, 18 APRILIE, de la ORA 17.00, in Club Doors.

highschool fest doorsTrupele rock care aspira la marele premiu Highschool Fest sunt: Block Six, Trupa 9, Defiance, Paradox Theory, Overflow si Shades of Indigo. Alaturi de acestea vor canta si castigatori ai editiilor precente. (The Top Hats, editia a VIII-a, Treișpe Cuvinte, editia a VI-a si Hangover, editiile IV și V).

Si de aceasta data, publicul va avea un rol foarte important in alegerea trupei castigatoare, asadar, in timpul concertului fiecare formatie poate fi votata de catre sustinatorii sai”, se mentioneaza pe pagina oficiala a evenimentului. De asemenea, organizatorii anunta prezenta unor personalitati de exceptie in juriu, printre acestea numarandu-se si Vali Baran, solist instrumentist la Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?