ACASA » CINEMA » HBO lansează al doilea serial produs în România, RĂMÂI CU MINE. Iată despre ce este vorba

Screen-Shot-2013-11-13-at-11.22.17-PMNoua producție HBO, care cuprinde 13 episoade, urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. “Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine. Unii dintre ei vor găsi ceea ce îşi doresc, în timp ce alţii vor continua căutarea”, potrivit unui comunicat de presă al HBO.

Premiera celui de-al doilea serial de ficțiune produs de HBO în România, Rămâi cu mine, va avea loc pe 1 decembrie. Serialul va fi difuzat in fiecare duminică, de la ora 20.00. “Rămâi cu mine” este cel de-al doilea serial de ficțiune realizat de HBO Europe în România, după “În derivă“, cu Marcel Iureş în rol principal.

Din distribuția producției fac parte actori precum Cosmina Stratan (După dealuri – premiul pentru interpretare feminină la Cannes 2012), Andi Vasluianu, Stela Popescu, Magda Catone și Paul Ipate (reclame Vodafone).

Filmările pentru serialul ce urmează să fie lansat pe 1 decembrie la HBO s-au încheiat în luna iulie a acestui an și au durat aproximativ 11 săptămâni. La filmări au participat 70 de actori, peste 600 de figuranţi şi au fost folosite mai bine de 400 de costume.

marineci-swk-day01-making_of-011

Regia serialului “Rămâi cu mine” este semnată de Constantin Popescu (“În derivă“, “Principii de viaţă”, “Portretul luptătorului la tinereţe”) şi Mihai Bauman (“Clanu’ Sprânceană” – Antena 1, “Narcisa sălbatică” – Antena 1).

Scenariul a fost adaptat de Lia Bugnar, iar producţia a fost asigurată de compania Film Factor, producător Tino Furtună. Din partea HBO Europe, producător executiv este Carmen Harabagiu, iar producători sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă. Director de imagine este Liviu Marghidan (“Tatăl Fantomă”, “Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!”, “Medalia de onoare”).

DISTRIBUȚIE

În rolurile principale din serialul Rămâi cu mine, telespectatorii HBO îi vor putea vedea pe:

Iulia Lumânare (“Caravana cinematografică”, “Proiecte de trecut”, serialul “La urgenţă”),
Aureliu Surulescu (“Return of the Living Dead”, “Method”),
Monica Ciută (“Summer Tango”, “Cealaltă Irina”),
Andi Vasluianu (“Despre oameni şi melci”, “Furia”, “Hârtia va fi albastră” etc),
Cosmina Stratan (“După dealuri” – premiul pentru interpretare feminină la Cannes 2012, cu rolul măicuței Voichița din filmul regizat de Cristian Mungiu),
Antonia Ionescu Micu (“Eminem vs. Eminem”, “Aurora”),
Lucian Ifrim (“Evadarea”, “Naşa”) şi Andreea Gheorghe.
Din distribuţia serialului vor mai face parte: Nataşa Raab, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu şi Stela Popescu.

Pe lângă actorii români, în serial va apărea şi actorul canadian William Hope (“Sherlock Holmes”, “Martor şi acuzator/ The Whistleblower”), cunoscut mai ales pentru rolul locotenentului Gorman din filmul “Aliens”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?