ACASA » CALENDAR » Haloween Party cu DJ Project feat Adela şi Shaka Muv
Pentru că în 2012 evenimentele verii au un singur nume: Aqua Night Show – vă cheamă la distracţie! Pe 19 şi 20 iulie de la ora 20.00 la Aqua Magic dăm un nou sens cuvântului petrecere. Aqua Party este seara Antoniei si lui CRBL. Cele mai ascultate hituri vă vor ţine treji până dimineaţa.
După un somn pe fugă veţi reveni cu forţe proaspete în Aqua Magic pentru Haloween Party. Pe 20 iulie  DJ Project feat Adela şi Shaka Muv vor face un show exploziv.

Plus: Bursucu’ MC, concursuri, cea mai bună trupă de dans şi animaţie din România, bălăceală nocturnă în piscine, tobogane, surprize şi momente tocmai bune de postat pe Facebook.
Mai mult: cine participă la concursurile din fiecare joi şi vineri caştigă cele mai frumoase premii de vacanţă iar la final poate să plece acasă cu o maşină Dacia Logan. Norocosul va fi tras la sorţi pe 16 august când, ca şi anul trecut, va fi un fabulos Revelion al Verii.
Dă sfoară în ţară, vino cu 4 prieteni şi TU intri gratuit! Nu rata petrecerile Aqua Night Show! Nu lăsa vara să treacă lângă tine!
Intrarea este 50 de lei, sumă în care este inclus un bon valoric de 20 de lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?