ACASA » ALTE EVENIMENTE » Halloween Party CARITABIL! Banii si obiectele donate ajung la copiii sarmani

Halloween Party CARITABIL! Banii si obiectele donate ajung la copiii sarmani

EVENIMENT CARITABIL CONSTANTA. Asociatia Copiii Tuturor va invita la evenimentul caritabil pentru parinti si copii HALLOWEEN PARTY, editia a IV-a, ce va avea loc vineri, 6 noiembrie, ora 18.00, la Hotel Ibis Constanta, in sala Prestige.

Organizatorii v-au pregatit momente minunate de spectacol, astfel ca vom dansa pe ritmuri latine cu Encanto Dance Academy si Dance World Studio, vom lua lectii de street dans de la XS Dance, si vom incheia cu o hora grozava condusa de Elpis, ansamblu comunitatii elene din orasul nostru.

Copiii vor participa la un atelier de arts&crafts pe tema Halloween-ului si a toamnei, si  sunt deasemenea incurajati sa vina costumati si sa participe la parada costumelor de Halloween, cei mai simpatici fiind premiati.

Parintii, prin inregistrarea la eveniment, participa automat la Tombola Halloween, prin care pot castiga unul dintre premiile oferite de sponsori: o luna gratuita de curs. Toate scolile de dans si Helen Doron, scoala de limba engleza, ofera premii la tombola.

halloween-caritabilDonatia la eveniment se face prin plata unui bilet la intrare. Pretul biletului este de 100 de lei de parinte, sau 150 de  lei de familie, copii avand gratuitate. Sunt binevenite donatiile de jucarii si imbracaminte de iarna in stare BUNA.

Fondurile stranse vor folosite pentru a cumpara lemne de foc, provizii de iarna, haine si incaltaminte de iarna pentru copiii defavorizati din Constanta.

Pentru mai multe detalii despre proiectele Asociatiei Copiii tuturor puteti vizita site-ul nostru www.asociatiacopiiituturor.ro

RSVP la asociatiacopiiituturor@gmail.com cu urmatoare date: nume si prenume, numarul de copii insotitori.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?