ACASA » ALTE EVENIMENTE » Half a perfect world – eveniment umanitar de ciclism

Evenimentul a luat fiinţă prin colaborarea a trei prieteni care s-au cunoscut pe durata voluntariatului lor în România în anul 1995:
– Warren Nairn (Noua Zeelandă)
– Norman McClure (Irlanda)
– Paul Davies (Ţara Galilor)
Ideea evenimentului constă în parcurgerea unui traseu de tip ştafetă (Înconjurul a jumătate de lume – „Half-a-perfect-world”), începând din Noua Zeelandă, apoi în România şi în final în Marea Britanie.

Pizza Evo
Noi vom onora acest eveniment prin parcurgerea unui traseu de 45 km (45 simbolizând durata medie de viaţă a unei persoane bolnave cu virusul HIV), colaborând astfel pentru susţinerea Asociaţiei Copiii Tuturor, (A.C.T.) o asociaţie non-profit, înregistrată, înfiinţată în judeţul Constanţa în vara anului 2000.
Scopul evenimentului şi al efortului nostru în sine este strângerea de fonduri susţinerea proiectului „SERA” cu implementare în localitatea Cobadin. Proiectul „SERA” propune crearea unei sere, în care produsele obţinute vor fi destinate comercializării. Sistemul de producţie pentru vânzare va îndeplini nevoia beneficiarilor A.C.T. de independenţă, şi le va da o şansă la o viaţă normală pentru prima dată.
Obiectivele proiectului „SERA” sunt:
1. să ofere tinerilor infectaţi cu HIV locuri de muncă, independenţă financiară şi, prin urmare, o viaţă normală;
2. să demonstreze viabilitatea şi eficacitatea acestui tip de proiect, folosind persoane marginalizate de societate;
3. să extindă dimensiunea şi domeniul de aplicare al proiectului prin orientarea către alte zone şi alţi beneficiari.
Proiectul “SERA” arată fezabilitatea şi beneficiile integrării socio-profesionale pentru cel puţin 6 dintre beneficiari în prima fază a proiectului.
Participanţii la eveniment vor trebui să găsească sponsori sau să achite o taxă de înregistrare de 30 lei, sau de 100 lei pentru a primi un tricou cu logo eveniment. Sponsorii vor trebui să sponsorizeze ciclistul participant la eveniment cu suma de 1 leu/km parcurs , cu o sumă fixă de 30 lei sau cu o altă sumă mai mare.
Sumele vor fi contabilizate cu ajutorul unei fişe individuale a ciclistului în care se va menţiona numele sponsorului, adresa de email, suma donată şi data efectuării plăţii în contul A.C.T. Fişa va fi pusă dispoziţia participanţilor în format electronic şi se va completa individual.
Pentru detalii suplimentare:
Iulian Nistor (0746.635.929)
Website A.C.T.: www.asociatiacopiiituturor.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?