ACASA » CONCERTE » Guess Who, Delia, Grasu XXL, Lora, Lidia Buble! Concert SummerKiss în Piaţa Ovidiu

Guess Who, Delia, Grasu XXL, Lora, Lidia Buble! Concert SummerKiss în Piaţa Ovidiu

CONCERTE PIAŢA OVIDIU CONSTANŢA. SummerKiss Live continuă seria de concerte din Piaţa Ovidiu din Constanţa. Gazdele evenimentului, matinalii de la Kiss FM, Sergiu şi Andrei alături de Dan Finţescu vă aşteaptă din nou în piaţă, pentru o seară de distracţie cu unii dintre cei mai apreciaţi artişti din România!

Pizza Evo

Sâmbătă, pe 30 iulie, de la ora 20.00, se cântă despre una, despre alta cu Grasu XXL, GuessWho, Delia, Lora, Alina Eremia și Lidia Buble!

Accesul este gratuit!

Cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai momentului din Romania vor concerta la Constanţa în alte două concerte organizate de Kiss FM şi Asociatia Descopera Constanţa, pe o scena de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din România.

Primul concert Summerkiss Live Concerts, din 23 iulie, a adunat peste 15.000 de constanteni şi turişti, fiind cel mai mare eveniment organizat de pana acum in inima orasului Constanta.

Pentru concertele de pe 6 august şi 13 august, publicul va alege trupele si artistii ce vor concerta live în Piata Ovidiu.

Evenimentul este organizat de Kiss FM, Asociatia Descopera Constanta, MaxiM City Management şi Alpha Sound

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?