ACASA » CONCERTE » GORAN BREGOVIC şi Wedding and Funeral Orchestra în concert la Mamaia

GORAN BREGOVIC şi Wedding and Funeral Orchestra în concert la Mamaia

CONCERTE CONSTANTA. Goran Bregovic revine în România, la Mamaia, alături de orchestra sa pentru un show de senzaţie ce va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au facut celebru!

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist şi compozitor originar din Sarajevo, Bosnia.

S-a nascut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tătal său croat şi mama de ginte sârbă. Dupa ce parintii sai au divortat, viitorul artist a ramas cu mama in Sarajevo.

Bregovic, cunoscut în toată lumea pentru melodiile sale cu puternice influenţe tradiţionale ţigăneşti şi balcanice, va interpreta piese de pe albumele: «Tales and songs from weddings and funerals», «Balkanica», «Silence of the Balkans», «Song book», «Music for films», «Ederlezi», şi alte piese în stilul sau propriu.

De asemenea, Bregovic a creat coloane sonore de excepţie pentru filmele: «Time of the Gypsies», «Queen Margot», «Underground» sau «Arizona Dream» regizate de Emir Kusturica.

bregovic mamaiaArtistul va urca pe scena de la Quando Beach din Mamaia, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 19.30.

În cadrul evenimentului, 10 paraşutisti vor sosi cu 10 sticle de şampanie pe plajă! Acestea vor fi vândute printr-o licitaţie live pe plaja Quando.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, online aici, iar pentru clientii VIP există pachete speciale(inclusiv pentru clienti corporate).

Pentru mai multe informații: 0799 782 636.

Accesul pe plajă se va face începand cu ora 18:30.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?