ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » GOOGLE deschide hub-uri în şase oraşe din România, inclusiv Constanţa

GOOGLE deschide hub-uri în şase oraşe din România, inclusiv Constanţa

HUB GOOGLE CONSTANTA. Google a anunţat extinderea programului Atelierul Digital prin deschiderea a şase hub-uri regionale în colaborare cu instituţii universitare din ţară. Aceste hub-uri au ca scop conectarea mediului universitar cu cel de business, oferind studenţilor pregătirea practica în antreprenoriat şi marketing digital.

Pizza Evo

De asemenea, IMM-urile pot cere prin intermediul acestor hub-uri consultanţă în domeniul online. Cele şase hub-uri regionale vor activa in universitati din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Braşov.

Hub-urile vor juca un dublu rol: vor sprijini startup-urile prin oferirea unui spatiu de munca colaborativa pentru studentii antreprenori, din universitatile in care au fost lansate, precum si prin sesiuni de pregatire in domeniul business-ului si competentelor digitale.

În al doilea rand, hub-urile vor constitui un spatiu de intalnire intre studenti si IMM-urile locale.

Un grup de consultanti digitali va oferi consultanta gratuita IMM-urilor locale in utilizarea instrumentelor digitale, strategie si marketing online. Pana în prezent, peste 60.000 de persoane – studenti, antreprenori, si angajati – au folosit programul Atelierul Digital, platforma lansata de Google, anul trecut.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?