ACASA » TEATRU » GIGEL, un one-man show cu Gheorghe Ifrim, la Harlequin!

GIGEL, un one-man show cu Gheorghe Ifrim, la Harlequin!

TEATRU CONSTANTA. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show în care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiți actori ai generației actuale, vorbeşte despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.

Pizza Evo

Suntem purtați cu nemăsurat umor, multa autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavaroti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinica, de la Demi Moore la doamna Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti.

Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Sau, cine ştie, poate nu chiar oricare.

Un spectacol de: Alexandru Popa
Regia: Vlad Zamfirescu

Cu: Gheorghe Ifrim

Scenografia: Bogdan Spătaru
Asistent muzical: Virgil Duțan

afis-gigel-oct-2016Miercuri, 19 octombrie, ora 21.00, la Harlequin Mamaia

Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181

Pret bilet: 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo, Magic FM, Constanta News si Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?