ACASA » ALTE EVENIMENTE » Gașca Zurli ajunge cu spectacolul „Am o căsuță mică” la Casa de Cultura Constanta

Zurli - Poster casuta Constanta 70x100-martor-01 - CopyGașca Zurli ajunge în luna februarie în Constanța , Galați, Iași, Roman, Focșani, Deva şi Râmnicu Vâlcea cu spectacolul „Am o căsuță mică”

Spectacolul spune povestea unei întîmplări magice pline de învățături: Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene.

Doar că, nu este ușor să faci o casă. Îţi trebuie un plan, instrumente potrivite şi, mai ales, un meşter priceput. Aici intervine Yuppy, cel mai harnic şi haios constructor.

Yuppi stabilește clar rolurile fiecăruia . Fetiţa Zurli se ocupă de decoraţiuni, Clopoţel e responsabil pentru acoperiş, iar Tanti Prezentatoarea de finanţe. Truli şi Zdrăngănel sunt responsabili cu trăinicia căsuţei. Constructorul Yuppi se dovedeste a fi şi foarte talentat, aşa că ajuta şi la atmosfera de veselie, prin cântece şi dansuri meşterite.

Nicio aventură a Găștii, însă, nu are farmec fără Tura-Vura. Vrăjitoarea împiedicată îşi face apariţia pe, sau mai bine zis pe lângă, Vrăjimăturica ei iubită. Se supără și se strâmbă că nu reuşeşte să dărâme casa. Și de aici începe aventura pe care o descoperiți în sălile de spectacol.

„Am o căsuță mică”  este unul dintre cele mai pline de energie spectacole ale Companiei Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești sută la sută românești, un fenomen național care a transformat educația într-un spectacol magic al imaginației.

 Titlul spectacolului este și numele unuia dintre cele mai populare cântece pentru copii, o creație inițiatoarei acestui fenomen, Mirela Retegan.

Scenariu – Mirela Retegan

Muzica – Cornel Sorian

Distribuţia:

Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex Stama,  Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău

Vă puteți întâlni cu Gașca Zurli la Constanta – Casa de Cultură a Sindicatelor, 10 februarie, ora 18:00

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere eventim din orașul tău.  Lista magazinelor partenere eventim din orașul tău o găsești pe www.eventim.ro și www.zurli.ro.

Detalii suplimentare Zurli : 0755.840.409

Spectacolul „Am o căsuță mică” a ajuns anul trecut în perioada 29 septembrie-30 noiembrie 2014 în  Zalău, Pitești, Craiova, Slatina, Ploiești, Brașov, Satu-Mare, Baia Mare, Oradea, Timișoara,  Bacău, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Sibiu, Cluj-Napoca,  Arad,Mediaș .  Puteți citi despre cum a fost primit spectacolul în țară AICI

Lista magazinelor partenere eventim din Constanța:

Carturesti Constanta
Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C, City Park Mall, etaj 2 – Sky Level

DOMO 122
Str. Stefan cel Mare, nr. 36-30 – Tomis Mall

DOMO 134
Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C

DOMO 38
Str. Rascoala 1907 Nr 8

DOMO K23
B-dul 1 decembrie 1918, nr. 21

Germanos Constanta
Mihai Viteazu nr.15 bl.M14, parter

Germanos Constanta2
Strada Soveja, Complex Magazine Piata Tomis III

Germanos Constanta3
Sos.Mangalia nr.195A, stand 11

Germanos Constanta4
B-dul Tomis nr.401, stand B69

Germanos Constanta6
Str. Stefan cel Mare nr. 26, parter

Orange shop CONSTANTA
Str Stefan cel Mare, nr. 55

Orange shop CONSTANTA VICTORIA
B-dul Tomis, nr. 213, bl TS8, parter

Orange shop MANGALIA
soseaua Constantei, bl. 5 , parter

Vodafone Store Constanta
Str. Stefan cel Mare, Nr. 57

Vodafone Store Constanta 4
Str. Alexandru Lapusneanu, Nr. 116C, Complex Comercial City Mall

Vodafone Store Constanta Real
Sos. Mangaliei, Nr. 195, Complex Comercial Real, Stand Nr. 5

Vodafone Store Constanta Tomis
Bd. Tomis, Nr. 216, Bloc TD4A

*Despre Zurli

Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen național care a transformat educatia într-un spectacol magic al imaginației.

El a fost construit pe o nevoie existentă, dorința creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginația și să îi dea încredere în sine. 

Spectacolele sunt despre magia care apare atunci când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?