ACASA » TEATRU » GÂLCEVILE DIN CHIOGGIA şi URSUL, la Teatrul de Stat Constanța

GÂLCEVILE DIN CHIOGGIA şi URSUL, la Teatrul de Stat Constanța

TEATRU CONSTANTA. În ziua în care se împlinesc 310 ani de la nașterea dramaturgului Carlo Goldoni, Teatrul de Stat Constanța vă invită la una dintre cele mai celebre piese ale sale: Gâlcevile din Chioggia.

Pizza Evo

Sâmbătă, 25 FEBRUARIE, de la ORA 19.00. Printr-o coincidenţă semnificativă, tot sâmbătă se împlinesc şase ani de la premiera la Constanţa a acestei comedii spumoase care umple încă sala teatrului la fiecare reprezentaţie.

În 2012 montarea, ce poartă semnătura regizorală a Danei Dumitrescu, a fost nominalizată la secţiunea “Cel mai bun spectacol” al Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi.

Din distribuţie fac parte Andu Axente, Laura Iordan, Clara Ghiuvelechian, Turchian Nasurla, Ana-Maria Ştefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiţei, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeţ, Georgiana Rusu, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană, Cristina Oprean.

Coregrafia îi aparţine Stelei Cocârlea, scenografia, Lăcrămioarei Dumitraşcu, iar muzica, lui Adrian Alexandru.

Seara de duminică, 26 februarie, va aparţine comediei „Ursul” de A.P.Cehov, spectacol de Felix Alexa, unul dintre cei mai talentaţi regizori ai Naţionalului bucureştean. Carmencita Brojboiu semnează scenografia, foarte ingenioasă. Este o farsă într-un act, cu Marius Bodochi şi Dana Dumitrescu în rolurile principale şi Marian Adochiţei în rolul secundar.

Spectatorii vor avea prilejul de a empatiza cu un bărbat şi o femeie care, din motive asemănătoare, hotărăsc să trăiască singuri, dar se întâlnesc şi se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel. Spectacolul începe la ora 19.00.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?