ACASA » CALENDAR » Galcevile din Chioggia la Teatrul de Stat Constanta

Teatrul de Stat Constanta iti prezinta un spectacol de comedie scris de Carlo Goldoni si regizat de Dana Dumitrescu. Povestea captivanta a personajelor din comedia Galcevile din Chioggia, starneste hohote de ras intr-un ritm debordant ce trece de la cearta la impacare si apoi la despartire.

In piesa goldoniana este prezentat un spirit malefic care tese intrigi in jurul a treisprezece personaje. Iubirea, invidia, ura si neputinta ies astfel la iveala pe masura ce povestea se complica.Pe scena vor urca: Mirela Pana, Andu Axente, Laura Iordan,Ana-Maria Ştefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiţei, Adrian Dumitrescu, Luiza Toma, Georgiana Mazilescu, Andreea Ţuţui, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip.

Duminica, 20 mai, incepand cu ora 19.00, esti asteptat la Teatrul de Stat Constanta pentru a viziona o comedie savuroasa cu o distributie de exceptie.

Biletele pot fi cumparate de la Casa de bilete a Teatrului, Bd. Ferdinand 11 sau de la agentia de bilete din Bd.Tomis 97. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul 0241 488 247. Pretul unui bilet este 25 de lei. Elevii, studentii si pensionarii platesc 15 lei.

Coregrafie: Stela Cocârlea
Scenografie:Lăcrămioara Dumitraşcu
Regia Dana Dumitrescu

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?