ACASA » STIRI » GĂINUŞĂ şi DEZBRĂCATU au plecat de la Cronică. Ce a declarat GĂINUŞĂ

Mihai Găinuşă şi Codrut Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu’ au plecat de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica Cârcotaşilor.

Şerban Huidu a scris pe contul său de Facebook: “Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales în fata tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: “Nu se mai regăseau”! Probabil vor urma şi alţii sau nu… Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideti! Le multumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut şi pentru anii frumosi petrecuţi impreuna şi le urez succes!”.

Contactat de Libertatea.ro, Şerban Huidu a mai adăugat dând de înţeles că a fost luat prin surprindere: “Anunţul a fost făcut ieri şi nu au dat mai multe amănunte. Vom vedea ce vom face pe viitor”. Întrebat de ce nu a fost Găinuşă cel care să anunţe public acest lucru, Huidu s-a limitat în a spune: “Trebuia să-şi asume cineva şi acela am fost eu”, scrie libertatea.ro

Mihai Găinușă a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro în care povestește ce s-a întâmplat, dar și ce va face în continuare: rămâne la TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a declarat că își dorește să continue Cronica Cârcotașilor. “Să vedem cum se reorganizează Șerban Huidu”, a spus Burci.

Mihai Găinușă, interviul acordat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

Paginademedia.ro: Ce s-a întâmplat, exact?
Mihai Găinușă: A fost o ședință, ieri, la Cronica Cârcotașilor. În acea ședință, am anunțat că nu mai fac parte din echipa Cronica Cârcotașilor. Ulterior, și Codruț Kegheș – Dezbrăcatu, a spus că pleacă din echipă.

De ce?
Am primit un SMS de la Șerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus și că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-și caute de lucru.

Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică.

Ce vei face? Ai vorbit și cu Cristian Burci?

Da, am discutat cu el. Rămân la Prima TV și sunt implicat într-un proiect nou, alături de Codruț Kegheș. Voi face o nouă emisiune, tot de satiră, pentru grila de toamnă. Nu îmi este ușor deloc. Sunt 14 ani în care am muncit la emisiunea Cronica Cârcotașilor.

Ați încercat o formulă de înțelegere?

Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile și în atmosfera de la Cronică. Am spus asta și la ședință. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment.

Continuarea AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?