ACASA » STIRI » GAFĂ! FUEGO a cântat un hit CARGO. Cum au reacţionat rockerii din trupă! VIDEO

fuego-by-bestvpd1Fuego a ţinut să interpreteze o versiune proprie a hitului „Dacă ploaia s-ar opri“ a timişorenilor de la Cargo, melodia cu pricina iscând reacţii dure în rândul fanilor.

Fanii trupei care a fost recompensată recent cu premiul “Lifetime Award”, decernat la Romanian Music Awards 2013, s-au arătat extrem de nemulţumiţi de versiunea lui Fuego. „Nu pot să zic că-mi place, că e… oribil. Cel puţin, cum cântă Fuego“, spune un comentariu postat pe Facebook, iar un alt fan mai şugubăţ i-a adresat invitaţia lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de a cânta alături de Fuego: „Adi, ştiam că-ţi place Fuego, dar iată că şi lui îi plac piesele tale. Eu zic să-l invitaţi într-un concert, să cânte alături de voi“.

„Dacă ar fi ultimul artist în viaţă, şi eu aş muri de foame, m-aş face barman în Timişoara din nou, dar nu aş cânta cu Fuego. Nu aş putea rezona cu el, cu alt artist asemănător, sau cu un cover band. Muzica lor este facilă, comfortabilă, eu rezonez mai mult cu muzica ce pune întrebări, ce răscoleşte, ce te pune pe gânduri“, ne-a declarat Florin Barbu, basistul trupei Cargo, citat de pressalert.ro

Ţie cum ţi se pare prestaţia solistului?

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?