ACASA » STIRI » Muzica » Furt de voce in muzica romaneasca. LAURETTE “canta” cu glasul unei constantence!

Furt de voce in muzica romaneasca. LAURETTE “canta” cu glasul unei constantence!

VOCE FURATA LAURETTE. Numele lui Marcel Prodan, producatorul muzical acuzat ca a batut-o pe Alexandra Stan si cercetat pentru fapte de inselaciune, este acum implicat intr-un nou scandal. Doi fosti angajati ai studioului de inregistrari pe care il detine impreuna cu Andrei Nemirschi sunt dati in judecata dupa ce ar fi furat vocea unei cantarete din Constanta, pentru o piesa “cantata” de Laurette.

Pizza Evo

Potrivit site-ului pustiul.ro, vocea furata ii apartine Ramonei Stamate. Constanteanca a participat, in 2013, la emisiunea X Factor, unde a trecut de preselectii. Ramona a avut o tentativa de colaborare in primavara anului 2014 cu Maan Music Studio, inregistrand cateva voci de backing si o piesa proprie. Din cauza stipulatiilor contractuale riguroase, Ramona Stamate a incetat colaborarea cu cei doi.

Cu acelasi studio a colaborat si Laurette pentru piesa “Regrete”, iar Ramona si-a recunoscut imediat vocea de indata ce a ascultat melodia. Cantareata din Constanta a intentat deja un proces impotriva lui Laurette, Florin Balcan si Sorin Marinas.

Mai multe informatii AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?