ACASA » Fun pe net » Fun pe net – Iata cum arata astazi Zack Morris

Zack Morris, protagonistul principal al primelor sezoane din sitcom-ul Salvati de Clopotel a devenit unul dintre cele mai indragite personaje de catre adolescentii din Romania, dupa premiera serialului pe TVR, in 1992. Interpretat de actorul Mark-Paul Gosselaar, Zack devenise idealul masculin al oricarei fete de liceu si modelul de urmat pentru orice tanar cu hormoni in plina dezvoltare.

Salvati de Clopotel a avut un mare impact asupra tinerilor din Romania, mai ales ca era pentru prima data cand elevii unei tari proaspat iesite din comunism isi faceau o idee despre cum se desfasoara sistemul de invatamant sau cum arata o scoala in Statele Unite.

Serialul prezinta aventurile a sase tineri din liceul Bayside. Zach Morris este tipul sarmant, dar care mereu intra in bucluc, A.C. Slater este sportivul aratos, Screech este tocilarul ala amuzant, Kelly este definitia clara pentru adolescenta de liceu, Lisa este cea ahtiata dupa moda, iar Jessie este genul de fata constiincioasa care are numai 10 pe linie. Toti se lovesc de problemele maturitatii, dar si de intamplarile comice din viata lor de liceu.

Dupa retragerea din Salvati de Clopotel, actorul Mark-Paul Gosselaar a continuat si continua sa joace in numeroase productii pentru televiziune. A avut roluri constante in seriale precum  NYPD Blue sau Raising the Bar. In prezent poate fi urmarit in serialul Franklin & Bash, unde joaca un rol principal.

Asadar, asa arata astazi Zack Morris:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?