ACASA » Fun pe net » Fun pe net – Iata cum arata astazi Brandon

Brandon Walsh, unul dintre cele mai indragite personaje, in special de adolescente, din serialul Beverly Hills 90210, a fost interpretat de actorul Jason Priestley, care avea 21 de ani la debutul primului sezon al serialului.

Pizza Evo

Beverly Hills 90120 a fost unul dintre cele mai urmarite seriale de televiziune din istoria televiziunii, fiind difuzat prima pentru data pe micile ecrane din Romania in 1990. Serialul prezinta viata unui grup de liceeni care locuiesc in Beverly Hills, si  ulterior experientele lor la facultate, pe masura ce cresc. Ei devin prieteni si dusmani, se indragostesc, urasc, si trec printr-o serie de crize, ajungand sa fie implicati la modul personal in diferite situatii: de la alcoolism, la sarcini sau SIDA.

Actorul Jason Priestley are astazi 43 de ani. Pentru Beverly Hills a jucat in 269 de episoade, ultima aparitie fiind in 2000, episodul Ode to Joy. Dupa terminarea filmarilor, si-a continuat cu succes cariera de actor, interpretant roluri principale si secundare in numeroase productii cinematografice, filme de televiziune si seriale. In prezent, el poate fi urmarit in rolul lui Richard Fitzpatrick, in serialul Call me Fitz.

Click pe foto pentru a mari

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?