ACASA » ALTE EVENIMENTE » FOTO Doru Octavian Dumitru in club Phoenix

Vorba artistului: “Va sta asa de bine cand radeti!”. Intr-adevar, tuturor celor care au venit joia trecuta in Phoenix ca sa-l vada pe Doru Octavian Dumitru le-a stat foarte bine. S-a ras in hohote, iar Doru parca a fost un alt fel de… Doru.

Pizza Evo

Pe Doru Octavian Dumitru l-am vazut in multe spectacole, inca de pe vremea cand eram fan gume Turbo, ma inchinam la pufarine si ai mei ma duceau de mana la Teatrul de Vara Soveja. Eram obisnuit cu acel Doru, care aparea pe scena intr-un costum ridicol, plin de culori mai mult sau mai putin asortate, cu o sapca intoarsa aiurea pe cap sau cu sosete multicolore lasate la vedere de pantalonul taiat aiurea cu mult deasupra gleznei. De fapt, asa l-a cunoscut toata Romania pe Doru Octavian Dumitru sau, mai bine spus, pe acele personaje interpretate de el.

Desi Doru a fost primul stand-up comediant din Romania, cand in tara nici macar nu exista aceasta denumire, curentul stand-up comedy venit in ultimii ani de peste ocean a prins foarte bine la public. Schimbarea batea la usa, la inceput cu pumnul si mai apoi cu berbecul, insa D.O.D. refuza sa renunte la conceptul de spectacol ce i-a adus consacrarea. Iata ca joia aceasta, in Phoenix, la Constanta, usa lui Doru a fost sparta, iar schimbarea si-a facut intrarea puternic.

A renuntat la muzica si a urcat pe scena pe ritmul creat doar de aplauzele intense ale publicului. Era imbracat… normal, casual. O camasa portocalie, asortata cu un tricou alb, blugi si pantofi sport. Schimbarea de look nu a insemnat si schimbarea stilului interpretativ, insa pe scena nu mai exista niciun personaj. Doru a facut stand-up comedy, cu improvizatie, glume bune si intamplari povestite, dar asa cum numai el ar putea sa o faca. S-a ras in hohote (chiar isteric pe alocuri), s-a aplaudat, s-a respirat putin, apoi iar s-a ras si iar s-a aplaudat. Un spectacol superb, desfasurat in doua reprize, ce a durat aproape doua ore.

La sfarsit stateam si ma gandeam: “Bai… Una e sa te simti ostenit dupa ce alergi, dupa ce bati covoare sau dupa ce dai pedala la bicileta, dar cum dracului sa obosesti pentru ca ai ras intr-una!?”

CLICK PE FOTO PENTRU A MARI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?