ACASA » STIRI » FOTO Concert Paula Seling in Club Phoenix

Vineri, 7 octombrie, Paula Seling a sustinut un concert cum rar mi-a mai fost dat sa vad in ultima perioada. Recunosc faptul ca a fost o premiera sa o aud cantand LIVE si am fost placut surprinsa.

In primul rand, am fost impresionata de “arsenalul” pe care Paula l-a prezentat la sustinerea concertului. Band-ul ei cu doi chitaristi, clape, tobe si doua backing vocals, au fost o dovada clara de profesionalism.

Am ascultat hit-uri precum Timpul, Ploaie in luna lui Marte, Playing with fire (piesa ce a participat la Eurovision anul trecut, intr-o colaborare cu Ovi) si, cel mai nou single, Ceva bun, in colaborare cu Razvan Fodor.

In recitalul artistei am regasit si cantece din repertoriul international. Atmosfera a fost cand relaxanta, cand antrenanta, o combinatie perfecta pentru cei care gusta din plin diversitatea muzicala.

Publicul a fost si el la inaltime, aplaudand dupa fiecare melodie, iar spre final toata lumea era in picioare fredonand, in aplauze, Simply the best, cu dedicatie pentru toti cei prezenti la concert. Puteti vedea mai jos, in cateva imagini, cum a fost la concertul Paulei Seling.

CLICK PE FOTO PENTRU A MARI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?