ACASA » CALENDAR » FLY PROJECT, in concert la Constanta

Una dintre cele mai de succes trupe dance din Romania, Fly Project, da startul la distractia de weekend din Constanta cu concert plin de ritmuri antrenante care, cu siguranta, te vor provoaca la dans.

Totul se va intampla vineri, 25 noiembrie, in club CRUSH, in cadrul balului bobocilor al Liceului Teoretic ‘Ovidius’. Pentru rezervari bilete poti suna la numarul 0731 558 569, iar pentru a rezerva o masa suna la 0724 918 263.

Formata din Tudor Ionescu si Dan Denes, trupa Fly Project a debutat in anul 2005 cu albumul ce poarta acelasi nume. Primul single lansat, piesa Raisa, a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania, ramanand pentru mai mult de un an in primele pozitii ale topurilor muzicale, pana la mijlocul anului 2006. Au urmat hituri precum K-tinne, un succes de piata ce le-a adus nenumarate premii, sau Brasil, melodie ce le-a adus baietilor recunoasterea europeana.

Pana in prezent trupa Fly Project a sustinut peste 2000 de concerte si are in palmares peste 10 premii prestigioase ale industriei muzicale din Romania.

Eveniment organizat de Sensation Media Group si sustinut de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?