ACASA » ALTE EVENIMENTE » FLASH MOB in Constanta de Ziua Internationala a Animalelor fara Stapan

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA) impreuna cu organizatii non-guvernamentale din toata tara si cu sprijinul adoptiicaini.ro va invita sa paticipati la actiuni de informare (Flashmobs, Happenings), Targuri de Adoptii, Ziua portilor Deschise (pentru adaposturi) organizate pentru a marca Ziua Internationala a Animalelor fara Stapan.

Pizza Evo

Vino sa serbam impreuna acesta zi speciala la Arad, Botosani, Brasov, Bucuresti, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Lugoj/Timis, Iasi, Mangalia, Ploiesti, Pitesti, Radauti, Ramnicu Valcea, Targoviste, Timisoara.

In Constanta va asteptam la Flashmob miercuri, 4 aprilie,ora 18:00, in zona veche a orasului la Lupoaica cu puii. Pentru detalii contactati: Florentina Raiciu tel: 0770 551 062. Scopul flashmobului este de a constientiza cetatenii, autoritatile, ca animalele fara stapan sunt in responsabilitatea noastra si ca putem stopa acest fenomen numai prin programe de sterilizare (stopand astfel abandonul) si programe de adoptie. Mesajele centrale ale flashmobului vor fi asadar: “ADOPTA-MA!” si “STERILIZEAZA!”

SCENARIU: Participantii vor purta masti reprezentand caini si pisici. Mastile sunt in fapt coli A4 ce vor fi tinute cu mana in dreptul fetzei (pot fi si masti plastifiate pe care le puteti achizitiona de la magazinele de profil). Colile A4 cu imagini de caini, pisici, vi le impartim noi insa daca doriti o imagine anume puteti sa printati fie una din cele atasate fie orice alta fatza de caine/pisica.

Intalnire ora 17:55: Coordonatorul va fixa afisele cu literele cuvantului “ADOPTA-MA!” pe pieptul a 9 dintre dvs si afise cu mesajele laterale “STERILIZEAZA” pe pieptul a altor 2 participanti.

*Fluier 1 – ora 18:00* – Se formeaza primul rand in linie dreapta: 9 persoane (catei, pisici) fiecare cu o litera: A, D, O, P, T, A – M, A! iar de o parte si de alta a grupului de 9 persoane, doua persoane cu cate un afis pe care scrie: STERILIZEAZA!

*Fluier 2 – ora 18:03* – ceilalti participanti se aseaza in spatele primului rand, la distanta unul de celalalt. Puteti sta jos sau in picioare insa cu “masca” ridicata in dreptul fetzei.

*Fluier 3 – ora 18:10* – Stop/Imprastierea

IMPORTANT  Va rugam sa veniti cu 5 minute mai devreme! Flashmobul incepe la ora 18:00 FIX si dureaza DOAR 10 minute !

Optional pe http://www.fnpa.ro/masti.zip mastile si flyerul pe care daca doriti le puteti lista si dvs si aduce cu voi la actiune

Nu aduceti bannere/pancarte etc. Dupa ultimul semnal, fluier 3, va imprastiati. Va rugam sa trimiteti material foto/video de la actiune la elena.rastei[at]fnpa.ro. Luati-va familia, prietenii, colegii si haideti la flashmob!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?