ACASA » BLOG » FITI OAMENI, NU OI!

FITI OAMENI, NU OI!

de Andrei AMZA

Sunt doar un om din multime ca si voi, cei care ati iesit si veti iesi in continuare in strada. Bucuresti, Timisoara, Constanta, Brasov, Cluj, Bacau… Nu conteaza din ce oras. Sunt consternat si scarbit de faptul ca sunt multi, prea multi, care incearca sa manipuleze, sa influenteze si sa fure cauza si scopul protestelor din zilele acestea. 

Multi dintre voi, desi sunteti bine intentionati si aveti ganduri si idei sincere, va rog sa nu va mai lasati influentati sau manipulati de coloratii politic care vin la proteste. De sobolanii care se strecoara prin multime si care doar si din priviri va trateaza ca pe o gloata de neghiobi care habar n-au ce vor.

Ca sa intelegeti si mai bine cat de grav este ceea ce fac acesti indivizi: INCEARCA SA PROFITE DE PE SEAMA UNOR OAMENI CARE AU MURIT, SA SE CATERE LA PUTERE PE SCARA UNEI TRAGEDII FARA PRECEDENT. ACESTI OAMENI CALCA LA PROPRIU PE CADAVRE! Ce poate fi mai josnic si mai barbar?

De asemenea, i-am vazut la proteste pe ultrasii galeriilor care se manifesta ca pe stadion, care arunca petarde, care incearca sa acapareze manifestarile. Trebuie sa realizati ca ei incearca sa creeze conflict intre noi si fortele de ordine, incearca sa creeze haos si sa dezbine protestele.

Bai, ultrasilor, voi in ce tara traiti? De partea cui sunteti? O duceti chiar atat de bine incat sa va permiteti sa patati cauza acestor proteste? Voi nu vreti schimbare, nu vreti ca voi, la randul vostru, sa nu mai fiti manipulati, sa nu mai fiti oi de care altii sa profite ori de cate ori au nevoie? Voi nu vreti sa traiti intr-o tara mai buna? Voi nu vreti sa nu-i mai stergem la cur pe strainii bogati, sa nu ne mai plece mamele si fratii in alte tari, manati de foame si saracie? Nu vreti sa incetam in a mai fi aratati cu degetul? Pentru ca noi, astia care ne-am saturat, asta vrem!

Haideti sa nu mai fim sclavi, sa nu ne lasam prada manipularii de tip comunist. Haideti sa nu ne pierdem demnitatea!

via Facebook: Bogdan Puştea

via Facebook: Bogdan Puştea

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?