ACASA » ALTE EVENIMENTE » FISH EYE FEST. Festival de arta si pescuit cu trupe si muzica misto!

FISH EYE FEST. Festival de arta si pescuit cu trupe si muzica misto!

FESTIVAL FISH EYE FEST. In Vama Veche va avea loc prima editie a Festivalului de Arta si Pescuit Fish Eye Fest. Pe 1 si 2 mai, pe scenele amplasate langa Stuf si Amphora, vor concerta trupe precum: Alternosfera, ROA, Les Elephants Bizarres, Golan, Toulouse Lautrec, Byron, We Singing Colours, Dj K-LU, Robin and The Backstabbers si OK Corral!

Pizza Evo

Evenimentul ofera o experienta cultural-alternativa, ce asociaza, intr-un mod inedit, artele si traditia pescuitului cu turismul cultural si cu istoria locala a sudului Dobrogei.

festival fish eyeOrganizatorii si-au propus ca acest festival sa reprezinte punctul de plecare in reconstructia identitatii locale a zonei costiere sud dobrogene, in jurul comunitatilor locale de pescari si a patrimoniului cultural si natural inestimabil al zonei.

Intrarea la Fish Eye Fest festival este LIBERA!

Puteti afla mai multe despre acest eveniment pe pagina oficiala fisheyefest.com

Festivalul este organizat de asociatia Ad Patres, ce a prins contur in anul 2010 din dorinta de a contribui la dezvoltarea societatii civile, prin elaborarea si implementarea mai multor proiecte si strategii in domeniul cultural.

Unul dintre proiectele de seama ale asociatiei il reprezinta realizarea albumului CONSTANŢA REMEMBER 1895 – 1945. Lucrarea este rodul unui efort considerabil si constant de cercetare in scopul cunoaşterii si al reconstituirii din imagini a chipului Constantei de altadata si se adreseaza deopotriva atat celor interesati de imaginea si viaţa orasului vechi, cat si initiatilor si pasionatilor de istorie locala si cartofilie constanta-remember.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?