ACASA » CALENDAR » Filmul EXPLOZIE IN FAMILIE intrare libera la Cityplex

In cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex va invita VINERI, 24 AUGUST, orele 19.30, la proiectia filmului „EXPLOZIE IN FAMILIE”, un film pe deplin comic, cu aer de vacanta, in care culorile luminoase, de vară, se amestecă cu eleganța anilor ’70, iar coloana sonoră abundă în clasici ai muzicii.

Pizza Evo

Un drăguț portret al unei familii mai mari care participă la o reuniune de weekend în Bretania, în iulie 1979. Comedia autobiografică a lui Julie Delpy este curajos de obscenă, 100% franțuzească, dar în același timp presărată cu accente universale.”(Screen Daily)

“Îmi place să amestec subiecte serioase cu umorul. Viața are momente bune și rele care oscilează, și asta nu se oprește niciodată. Familia model este un mix între lumină și întuneric.” – Julie Delpy pentru “The Guardian”

Sinopsis:  Cronică de familie pitorească povestită de Albertine, o fetiță de zece ani, Explozie în familie este în același timp cronica unei epoci speciale. Iulie, 1979, în timpul vacanței de vară, într-o casă din Bretagne. Cu ocazia zilei de naștere a bunicii, unchi, mătuși, veri și verișoare se adună laolată în timpul unui weekend animat, sărit de pe fix, plin de revelaţii, dragoste şi cântece… Skylab, “laboratorul din cer” care dă titlul original în franceză, a fost prima stație americană din spațiu. A fost lansată pe 14 mai 1974 și s-a dezintegrat deasupra Oceanului Indian pe 11 iulie 1979, la reintrarea în atmosferă. Numeroase resturi ale stației au căzut în vestul Australiei și nu în vestul Franței, așa cum s-a presupus inițial.

Rezervari la 0241.483182/83/86; 0723.267 188


TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?