ACASA » STIRI » Diverse » Film după romanul “SUGE-O, RAMONA!”

Film după romanul “SUGE-O, RAMONA!”

FILM “SUGE-O, RAMONA!”. Una dintre cele mai citie şi vândute cărţi de autor român din ultimii zece ani, “Suge-o, Ramona!“, va avea şi un film de lungmetraj.

Pizza Evo

Scenariul este semnat de Alex Coteţ şi de autorul romanului, Andrei Ciobanu. Regia filmului va aparţine Cristinei Iacob, regizoarea filmelor de succes „#selfie“.

Cristina Iacob a dat startul castingului pentru “Suge-o, Ramona!”, ale cărui filmări vor începe în vara anului 2017.

„Suge-o, Ramona!“ este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizare sexuală şi morală, despre trecerea de la adolescenţă la maturitate. Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste.

La prima iubire, lumea se prăbuşeşte şi renaşte la fiecare atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona şi dorinţa de a se răzbuna pentru indiferenţa ei, Andrei trăieşte câteva aventuri extrem de incitante şi se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern.

Andrei Ciobanu, autorul cărţii şi co-scenaristul viitorului film, se aude în fiecare dimineaţă la matinalul postului Kiss FM, este actor de stand-up comedy în Bucureşti.

Cristina Iacob a regizat comediile cu un succes de casă fenomenal „#selfie“ (2014) şi „#selfie69“, filmul românesc care a adus anul acesta în cinematografe un număr record de peste 126.000 de spectatori.

Castingul pentru „Suge-o, Ramona!“ a fost realizat în trei oraşe – Iaşi, Bucureşti şi Cluj – şi au participat tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?