ACASA » CALENDAR » FILIPE CARRERA in Constanta – NEWTWORKING – your professional survival guide, la Hotel IBIS

352379582_640Filipe Carrera este speaker si trainer international de origine portugheza cu activitate in peste 50 de tari de pe 4 continente. A scris 6 carti traduse in 7 limbi (una dintre carti se gaseste si in Romania: NETWORKING – ghid de supravietuire pentru profesionisti) si sustine cursuri in cele mai prestigioase universitati din Portugalia, Spania si Romania. In orice training el aduce informatii, umor si oexperienta internationala vasta.

Pizza Evo

Pentru prima oara in Constanta la invitatia JCI Constanta, Filipe Carrera va sustine doua evenimente:
1. un seminar de 2 ore (17.30 – 20.00), in data de 31 Ianuarie in cadrul caruia vor fi abordate teme precum „Puterea networkingului” si „Cum sa creezi si sa intretii o retea sociala”;

2. un workshop ce se va desfasura pe parcursul a 9 ore (10.00 – 19.00), in data de 8 Februarie. Impreuna cu trainerul constantean Cornel Marcu (Director Programe Mind Evolution, trainer ITANLP), Filipe Carrera va prezenta subiectele: „Cum sa creezi o prima impresie buna”, „Cum te ajuta tehnicile NLP la imbunatatirea retelei sociale”, „Cum sa transformi un contact intr-o relatie”, „Comunicarea eficienta in reteaua sociala” .

“Networking is an art that everyone that prefects it will have more personal and professional success. In workshop participants will learn in a very practical and experiential way how to impact in a positive way and get results. Participants will so get the best tips in communication, a key element in networking, in order to transform contacts in to long term and profitable relationships.” (Filipe Carrera)

Daca ti se par interesante cele doua evenimente mai multe detalii despre inscriere gasesti pe www.jciconstanta.ro sau dand click AICI.

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Ploiesti, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate(proiecte sociale).

Be Better! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?