ACASA » STIRI » Fiica lui MICHAEL JACKSON: Ultimul album al tatalui meu este un fals

Paris Jackson, fiica regelui muzicii pop a sustinut de curand intr-o declaratie ca albumul “Michael”, lansat dupa moartea megastarului, este un fals si ca vocea de pe piese nu este cea a tatalui ei.

Paris (13 ani) a mai spus ca vocea de pe acest album apartine unui artist care se numeste Jason Malachi, ea considerand ca publicul si fanii au fost inselati si facuti sa creada ca piesele sunt cantate de Michael Jackson.

Declaratiile fiicei lui Michael au fost facute in timpul unei discutii pe videochat, ce a fost inregistrata si publicata pe mai multe site-uri. “Nu este el… Pe tot albumul nu este el! Intrati pe internet, contectati-va pe Youtube si cautati-l pe Jason Malachi. El este! As fi stiut daca era el (n.r. Michael Jackson), pentru ca el imi canta tot timpul”, a declarat Paris Jackson.

In fapt, nu este prima data cand autenticitatea albumului este pusa sub semnul intrebarii. Joe Vogel, un jurnalist considerat un expert in muzica si viata lui Michael Jackson, care scrie pe blogul Huffington Post, a spus despre materialul discografic in cauza ca este “…un fel de creatie hibrida. In anumite momente, pare cu adevarat inspirat si foarte apropiat de ceea ce ar fi cantat Michael. In alte momente, insa, pare mai mult un fel de tribut”.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?