ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » FETE in IE SI FUSTE pe BICICLETE! SkirtBike, un eveniment pentru doamne si domnisoare

FETE in IE SI FUSTE pe BICICLETE! SkirtBike, un eveniment pentru doamne si domnisoare

SKIRTBIKE CONSTANTA. Fetele de la SkirtBike Constanta au organizat si anul acesta o miscare sanatoasa pe bicicleta cu un traseu nou. Evenimentul, ajuns la a treia editie, este o defilare cocheta pe strazile orasului, o plimbare adresata doamnelor si domnisoarelor iubitoare de frumos, de miscare, de libertate si de bicicleta.

Pizza Evo

SkirtBike este programat pentru DUMINICA, 21 IUNIE cu incepere de la ora 13.00, la Palatul Copiilor. Traseul este: Palatul Copiilor – Strada Soveja – Bulevardul Mamaia- Bulevardul Tomis – Bulevardul Ferdinand – Bulevardul Mircea – Bulevardul Mamaia – Bulevardul Tomis – Bulevardul Lapusneanu – Strada Soveja – Palatul Copiilor.

Ritmul va fi unul lejer, oferind astfel spectatorilor si participantilor la trafic convingerea ca privelistea vesela se potriveste de minune peisajului constantean. Fetele isi propun sa redea femeilor curajul de a pedala in oras si de a se exprima in stilul lor unic si cochet.

De asemenea, participantele vor gasi la eveniment un stand unde vor putea sa se machieze si sa se aranjeze, un candy bar cu tematica, un stand de hidratare si energizare dar si alte surprize dulci pregatite de sponsorii evenimentului. Organizatorii au pregatit chiar si un formular online, unde participantele se pot inscrie pentru a primi o coronita de participare si cadouri din partea organizatorilor si sponsorilor.

Cadouri si diplome vor primi si cea mai chic biciclista, cea mai preventiva biciclista, proprietara celei mai dichisite biciclete, cea mai inventiva biciclista, biciclista „cu lipici”, biciclistele care vor purta tocuri pe bicicleta, dar si multe, multe altele.

Pentru INSCRIERI, click AICI.

Anul acesta, pe langa promovarea unui mod de viata sanatos la SkirtBike, va fi sarbatorita si Ziua Universala a Iei. Si anul trecut, fetele au pedalat imbracate in ie la eveniment. Se bifeaza al doilea an in care SkirtBike Constanta etaleaza camasa Romaneasca cu scopul de a promova valorile Romanesti.

Asadar, pe data de 21 iunie dress code-ul de la SkirtBike va fi ia nationala si fusta.

10264038_909620395770907_9120797571605010915_oIn colaborare cu Politia Rutiera, fetele vor organiza pentru copiii sub 14 ani un concurs de tip circuit, care se va desfasura in parcarea de la Palatul Copiilor. Vor fi premiati cei mai iscusiti biciclisti care vor demostra ca respecta regulile de circulatie.

Fetele se straduiesc sa educe tanara generatie de biciclisti, astfel agent-sef adjunct Cristina Vasile din cadrul Compartimentului de Informare si Educatie Rutiera va prezenta o serie de obligatii si drepturi ale biciclistilor.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?