ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » FESTIVALUL VERII la Constanta va fi organizat de o asociatie culturala

FESTIVALUL VERII la Constanta va fi organizat de o asociatie culturala

FESTIVALUL VERII CONSTANTA. Asociaţia Culturală Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului a câştigat licitaţia organizată de Primăria Constanţa pentru realizarea Festivalului Verii, transmite observator.ro

Pizza Evo

Finanţarea pentru organizarea şi derularea evenimentului este nerambursabilă. Deocamdată rămâne de văzut dacă celelalte firme şi ONG-uri care au participat la licitaţie vor depune contestaţii cu prifire la modul de respectarea a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea acestei selecţii.

De asmenea, Asociaţia Culturală Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului trebuie să organizeze şi Ziua Constanţei, însă în urma contestaţiei depuse de Asociaţia Cultural Artistică Hara, licitaţia organizată pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării evenimentului a fost anulată.

Mai jos puteţi vedea propunerile Primăriei Constanţa pentru desfăşurarea Festivalului Verii, exact aşa cum au fost ele publicate pe site-ul instituţiei.

Festivalul Verii urmeaza a se desfasura in statiunea Mamaia, pe scena amenajata in zona Cazino si pe promenada Cazino Mamaia. Evenimentele se vor desfasura in fiecare week-end (vineri, sambata, duminica) incepand cu luna iulie 2016 si pana la 31 august 2016.

Propunerile Primariei Municipiului Constanta pentru manifestarile ce urmeaza a se desfasura in cadrul ”Festivalului Verii” sunt urmatoarele:

– concerte de muzică pop/rock/alternativ;
– spectacole  sustinute  de  trupe  de  dans:  balet  clasic,  dans  sportiv,  modern  si
contemporan;
– spectacole teatrale;
– concerte de muzica clasica;
– spectacole de imagini si lumini, video mapping;
– prezentari de moda creatori romani și straini, concursuri de miss/mister;
– numere  de  circ:  acrobatii  pe  frânghii,  jonglerii,  demonstratii  de  echilibru,  forta, contorsionism etc.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?