ACASA » ALTE EVENIMENTE » Festivalul SUNWAVES, pe plaja din Mamaia Nord

Festivalul SUNWAVES, pe plaja din Mamaia Nord

FESTIVAL SUNWAVES 2015 MAMAIA NORD. Si in acest an, pe plaja din statiunea Mamaia se va desfasura o noua editie a cunoscutului festival de muzica electronica, Sunwaves. Evenimentul a ajuns la editia cu numarul 17 si, ca de fiecare data, va reuni cei mai apreciati DJ din industrie. In acest an, Carl Cox este capul de afis al Sunwaves.

Pizza Evo

Festivalul Sunwaves se va desfasura in perioada 30 aprilie – 3 mai, pe plaja din Mamaia Nord. Din line-up, anuntat pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, fac parte DJ romani si internationali, din tari precum Germania sau Italia.

Cei care vor mixa la platane sunt: Carl Cox, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Tale Of Us, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, tiNi, Sonja Moonear, Lee Burridge, Matthew Dekay, Valentino Kanzyani, Thomas Franzmann (aka Zip), Jon Rundell, Nastia, Cezar, Prâslea, Kozo, Abelle (Arma 17), Taimur Agha, Priku, Gescu, Barac, Cristi Cons, Vlad Caia, Dan Andrei, Alexandra, Herodot, Piticu, Dubtil şi Mihigh. Alte nume vor mai fi anunțate pe parcurs.

sunwaves-festival-Mamaia-2015

Biletele puse in vanzare sunt in numar limitat, ele putand fi achizitionate si direct de la intrare pentru fiecare seara in parte. Preturile variaza intre 110 lei, pentru doua nopti de festival si 140 de lei, pentru trei nopti.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?