ACASA » ALTE EVENIMENTE » Festivalul Luminii, la Constanța. Vino să redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte!

Festivalul Luminii, la Constanța. Vino să redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte!

FESTIVALUL LUMINII 2018. Și în acest an, Cercetașii României organizează Festivalul Luminii, la Constanța. Evenimentul are ca scop promovarea lucrurilor mărunte, organizatorii propunându-și să creeze un spațiu de poveste în care fiecare participant să se poată regăsi.

Încă din 2004, Cercetașii României și-au propus ca măcar pentru câteva ore să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și, împreună cu partenerii lor, să transforme orașele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevenim copii și, indiferent de vârstă, să descoperim lucrurile care ne fac fericiți, să le luăm cu noi și să le ținem aproape până la următoarea ediție”, se arată în descrierea evenimentului.

Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din țară și își propune crearea unui spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi.

De asemenea, organizatorii doresc să ofere copiilor, tinerilor și voluntarilor care au disponibilitatea să se implice și să fie parte a acestui eveniment, o educație non-formală prin responsabilizare și prin dezvoltarea abilităților de organizare.

Evenimentul va avea loc duminică, 15 septembrie 2018, în Parcul Central al Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski, începând cu ora 16:00.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Festivalul Luminii

Accesul este liber!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?