ACASA » CONCERTE » Festivalul GEORGE ENESCU, transmis LIVE in Constanta la Cinema Cityplex

Festivalul GEORGE ENESCU, transmis LIVE in Constanta la Cinema Cityplex

FESTIVALUL GEORGE ENESCU LIVE CITYPLEX. Pentru constantenii care nu au cum sa ajunga la Sala Ateneului Roman pentru Festivalul International George Enescu, in premiera la Constanta, Cinema Cityplex din Tomis Mall prezinta o selectie de concerte transmise LIVE.

Pizza Evo

Editia 2015 a Festivalului George Enescu aduce la Bucuresti, Cluj, Oradea si in acest an si la Constanta, prin aceasta transmisie in direct, aproape 2.500 de artisti straini si romani de prestigiu.

Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasică din Europa si are loc la fiecare doi ani, in onoarea compozitorului George Enescu. Cu aceasta ocazie, unii dintre cei mai apreciati muzicieni din lume viziteaza Bucurestiul. Structura festivalului consta in sase serii de evenimente de muzica clasică, dar si contemporana, de la muzica simfonica si corala la opera si balet.

Pe langa cele patru orchestre cele mai bune din lume, alte orchestre situate in Topul 20 alcatuit de “Gramophone” vor mai fi prezente in editia 2015 a Festivalului Enescu, printre acestea numarandu-se si San Francisco Symphony Orchestra – orchestra distinsa cu un Pulitzer Prize pentru Muzica, care va interpreta in premiera lucrarea Voix de la Nature, de George Enescu.

Cinema Cityplex din Tomis Mall va prezenta 6 proiectii live din cadrul festivalului, in Sala 3 (digital Sony 4k), in perioada 30 august – 20 septembrie.

festivalul-geroge-enescu-live-cityplexProgramul transmisiei Live:
       
· 30.08 – Orchestra Romana de Tineret si Corul Filarmonicii  – 120 de minute, inclusiv pauza , ora 19:30

· 3.09 – Filarmonica din Berlin – 90 de minute, incusiv pauza, ora 20:00

· 6.09 –Orchestra  San Francisco Symphony – 90 de minute, inclusiv pauza, ora 19:30

· 9.09 – Orchestra  London Symphony – 120 de minute, inclusiv pauza, ora 20:00

· 15.09 – Filarmonica din Viena – 60 de minute, inclusiv pauza, ora 20:00

· 20.09 – Royal Concertgebouw Amsterdam – 90 de minute, inclusiv pauza, ora 19:30

Biletele au fost puse deja in vanzare. Pentru mai multe detalii va asteptam la casieria cinematografului in incinta Tomis Mall etaj 4, sau pe site-ul www.cityplex-tomis.ro pentru rezervari.

Daca aveti intrebari sau doriti o rezervare telefonica sunati la tel. 0241 483183 zilnic intre orele 14.00 – 21.00.

In premiera se pot achizitiona in avans abonamente pentru cele 6 concerte preluate de Cityplex Constanta la pretul de 80 lei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?