ACASA » FESTIVALURI » Festivalul Cantecului Popular, sport si concerte inedite la Zilele Orasului Ovidiu

Festivalul Cantecului Popular, sport si concerte inedite la Zilele Orasului Ovidiu

ZILELE ORASULUI OVIDIU. În acest weekend, oraşul Ovidiu va fi gazda Festivalului Cantecului Popular “Elena Roizen”, a unor concerte cu nume sonore din industria muzicală şi manifestări sportive inedite ce fac parte din sărbătoarea Zilelor Oraşului Ovidiu, ediţia a 8-a.

Pizza Evo

Evenimentele se vor desfăşura în perioada 10 – 12 iunie în oraşul Ovidiu din Constanţa, organizatorii pregătind o serie de spectacole şi activităţi în aer liber pentru toate categoriile de vârstă. Cei prezenţi vor avea parte de spectacole pentru copii, activități sportive diversificate, formații, interpreți și trupe de renume de toate genurile muzicale.

Vineri, evenimentele încep la ora 10.00, unde la stadionul din Ovidiu se va desfasura prima editie Cupa “Ion Podaru’” la rugby iar de la ora 18.00 cu formații ale minorităților din orașul Ovidiu. În aceeaşi seară, pe scenă vor urca Matteo, Gabriel Cotabiță, Nicole Cherry & Band și trupa rock Dinfier.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00 are loc Editia a III-a Cros Oras Ovidiu si au loc diferite spectacole pentru copii, iar de la ora 18.00 începe Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen”, ediţia a 9-a. După ora 20.30, pe scenă vor urca Puya și Vescan. Seara se va încheia cu recitalul trupei Iris.

13413664_1753471984874872_727475949202659080_nDuminică, începând cu ora 10.00, vor continua activitățile și spectacolele pentru copii. La ora 18.00 are loc Gala Festivalului Cantecului Popular “Elena Roizen”.

Pe scenă va urca Tomoni Cristian – laureatul Festivalului “Elena Roizen” 2015, interpretele de muzică populară Ștefania Rareș, Elena Chirică și Elena Ionescu Cojocaru. Recitalul folcloric va fi încheiat de Nicolae Furdui Iancu și formația Crai Nou.

Chimie și invitații săi vor încinge atmosfera, iar seara se va încheia cu un recital inedit, marca Delia!

Organizatorii evenimentelor sunt Primăria orașului Ovidiu, Consiliul Local Ovidiu și Centrul Cultural “Elena Roizen”

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?