ACASA » CINEMA » Festival de film independent, ANONIMUL, în Delta Dunării

Festival de film independent, ANONIMUL, în Delta Dunării

FESTIVAL DE FILM INDEPENDENT. Şi în acest an, Festivalul Internaţional de Film Independent, ANONIMUL, revine! Festivalul, ajuns la ediţia cu numărul 14, se va desfăşura în perioada 7 – 13 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

În competiţia internaţională de scurtmetraje au fost incluse filme din ţări ca Suedia, Italia, Franţa, Brazilia, Georgia şi Rusia, iar spectatorii vor putea viziona şi vota drame şi comedii, dar şi o animaţie.

Pe baza voturilor exprimate de public se vor acorda premii pentru Cel mai bun scurtmetraj străin, respectiv Cel mai bun scurtmetraj românesc.

Castigator al Premiului Juriului Un Certain Regard la Cannes 2017 pentru APRIL’S DAUGHTER si al Premiului pentru scenariu la Cannes 2015 pentru CHRONIC, regizorul mexican Michel Franco este invitatul special al editiei. Intreaga sa filmografie va fi prezentata publicului, iar filmele sale vor fi urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Filmele din cadrul Competitiilor de lungmetraj si scurtmetraj vor fi prezentate alaturi de un amplu program de filme romanesti.

Momente muzicale: Aeon Blank, Cvartet Pontica, The Amsterdams si Gojira.

Pentru programul festivalului, click AICI
 
Site-ul oficial al festivalului ANONIMUL 14: festival-anonimul.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?