ACASA » STIRI » Fata care a facut o piesa hit in trei minute!

O voce ce a patruns in sufletele a mii de romani de la prima aparitie televizata in care a fost auzita live. Anul trecut, Bianca Purcarea, o tanara de 18 ani din Buzau, a reusit sa impresioneze o tara intreaga, reusind sa transforme piesa ‘Canção do mar’ intr-un hit cu peste 16.000 de vizualizari pe Youtube.

Pizza Evo

 

Bianca Purcarea a cantat impreuna cu Paula Seling in cadrul Eurovision, la Oslo in 2010, facand parte din trupa de backing vocals. In emisiunea-concurs la care a participat anul trecut, Bianca a fost una dintre favorite, iar eliminarea ei neasteptata din competitie a starnit cele mai aprinse reactii in presa scrisa si pe canalele online, unde fanii chiar au creat petitii pentru aducerea ei inapoi in concurs.

evenimente-constanta.ro iti ofera ocazia de a o vedea live, pentru prima data la Constanta, pe Bianca Purcarea. Ea va canta pe scena clubului Phoenix alaturi de trupa White Nights Band intr-un concert pe care nu trebuie sa-l ratezi. Click AICI pentru mai multe detalii si rezervari.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?