ACASA » BLOG » Faptele bune ale Arhiepiscopiei Tomisului: doua puncte pe o harta!

Faptele bune ale Arhiepiscopiei Tomisului: doua puncte pe o harta!

de Andrei AMZA

Pentru cei care nu ştiau, există o hartă Google realizată de BOR cu activităţile “Social Filantropice” ale bisericii. În poala Arhiepiscopiei Tomisului apar doar DOUĂ, atât DOUĂ, realizări mari şi late pe zona Dobrogei. Este vorba despre o cantină socială de la Cumpăna şi un cabinet de asistenţă medicală pentru bătrâni la Medgidia.

Bineînţeles, pe preafericita hartă BOR nu apar şi realizările “neoficiale” ale preoţilor bine-intenţionaţi, care s-au zbătut să obţină finanţări şi ajutoare pentru faptele lor bune din alte părţi, pentru că Arhiepiscopia sau Consilul Judeţean nu i-au considerat prioritari. Cum ar fi un preot din Amzacea, care a construit o cantină socială pentru copiii nevoiasi, atât creştini, cât şi musulmani. Şi ca el mai sunt o gramadă, dar nu şi pe harta BOR!

Aşadar, ceea ce se vede în imaginea de mai jos, sunt cele două fapte bune ale Arhiepiscopiei Tomisului, condusă de IPS Teodosie, patronul profitabilului complex bisericesc, cu baza de tratament si hotel ”Acoperamântul Maicii Domnului” de la Suceava.

activitati BOR

 

Iar aici avem înghesuiala de biserici din Constanţa. N-are rost să le mai numărăm, matematica se face de la sine în cazul de faţă.

biserici constanta

Login

Lost your password?