ACASA » ALTE EVENIMENTE » FAMILIY OFF-ROAD! Vino la o experienta 4×4 cu intreaga familie

FAMILIY OFF-ROAD! Vino la o experienta 4×4 cu intreaga familie

OFFROAD  CONSTANTA. Echipa Dream Explorer ofera experienta perfecta pentru iubitorii de iesiri in natura dornici sa exploreze frumusetile peisagistice mai greu accesibile din zona Dobrogei. FAMILY OFF-ROAD este evenimentul gandit pentru intreaga familie (copii de minim 7 ani) ce va avea loc duminica, 20 martie, incepand cu ora 10.30.

Pizza Evo

Organizatorii pun la dispozitie locuri in masini 4×4 pentru parcurgerea traseului Constanta-Corbu-Vadu-Histria. Vom traversa plajele din nordul litoralului si la destinatie vom vizita cetatea Histria.

Vremea capricioasa doar va intensifica senzatiile offroad, masinile 4×4 fiind complet preparate pentru orice situatie. Punctul de plecare va fi anuntat participantilor inscrisi la eveniment. Plecarea va fi la ora 10.30 iar ora de intoarcere aproximativ ora 17.00. Organizatorii recomanda o tinuta lejera sport. Pe drum sunt asigurate sendvisuri si apa plata.

Afis-Familly-Offroad-WEBAsigura-ti un loc sunand la 0766 469 431 si vino alaturi de noi in AVENTURA OFF-ROAD a primaverii pe 20 martie 2016.

Pret 200 lei/persoana. Este necesara plata unui avans din taxa de participare. Locurile sunt limitate.

*Pentru cei care vin cu masina proprie costul este 50 lei de persoana in care este inclus sendvis, apa, asistenta tehnica, ghid traseu, instructaj inainte de plecare si sfaturi utile pe parcursul traseului. Masinile participante trebuie sa fie echipate corespunzator pentru off-road.

Click AICI pentru a vedea un clip realizat in urma aventurii offroad din 6 martie!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?