ACASA » STIRI » Diverse » Familie de romi, data afara cu scandal de la Therme Bucuresti

Familie de romi, data afara cu scandal de la Therme Bucuresti

THERME BUCURESTI SCANDAL. O familie de romi din Bucuresti nu a fost lasata sa intre la Therme Bucuresti pe motiv ca, spun ei, in noul centru de relaxare si SPA nu se accepta romi. Reprezentantii Therme Bucuresti sustin insa ca romii nu au fost primiti pentru ca au incalcat regulamentul de ordine interioara.

Din spusele celor doi romi, sot si sotie, au intrat in mod civilizat in receptia centrului de relaxare, iar ulterior au fost dati afara si umiliti. “Am ajuns acolo cu soţul si cu inca o familie. Dupa ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. In momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba“, au declarat acestia, citati de b365.ro

Reprezentantii Therme Bucuresti spun ca familia Nitu a fost data afara din complex pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara.

Accesul este reglementat de un regulament de ordine interioara, valabil in toate centrele Grupului Wund din Europa, menit sa asigure confortul, siguranta si relaxarea clientilor nostri. Nu este tolerat niciun fel de limbaj sau comportament agresiv sau neadecvat. Vizitatorii care încalca acest regulament au accesul restrictionat pe toata suprafata Therme Bucuresti. Legat de acest incident, am fost informati de catre firma de paza ca persoanele in cauza au incalcat regulamentul pe proprietate privata, drept pentru care le-a fost restrictionat accesul“, au declarat reprezentantii complexului.

Citeste articolul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?