ACASA » PROMO » FAMILIA IMPRO. Cel mai tare show de improvizatie revine la Constanta!

FAMILIA IMPRO. Cel mai tare show de improvizatie revine la Constanta!

STAND-UP IMPROVIZATIE CONSTANTA. Familia ImPro, cel mai tare “neam” de umor live din România revine la Constanţa cu un spectacol de improvizaţie, interactiv şi nerecomandat cardiacilor.

Fiecare show este altfel, atat prin definitia impovizatiei, in care publicul participa 50%, cat si prin prestatia actorilor de pe scena. Pe scena Harlequin Mamaia vor urca inegalabilii: Mihai Bobonete, Catalin Neamtu, Mihai Rait, Adrian Vancica, Cosmin Natanticu si Marian Hancu (pian).

Romanul sta forte bine la partea asta. De ras stie sa rada. Daca e sa se priceapa la ceva forte bine… la ras“, spune Mihai Bobonete. Asadar, daca te pricepi la ras, vino sa vezi un spectacol ce cu siguranta iti va da ocazia sa razi… foarte mult!

Duminica, 12 FEBRUARIE,  vei avea parte de doua spectacole: de la ORA 12.00 şi ORA 17.00

familia-impro-feb-2017

CONDITII DE PARTICIPARE:
– Mesele ce pot fi rezervate sunt intre 5-12 persoane.
– Rezervari si info la 0766400181 in intervalul orar 11.00 – 21.00.
– Bilet 65 lei.
– Rezervarea este valabila doar 24h, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 12.00 – 22.00.
– Participantii la eveniment trebuie sa soseasca la restaurant CU O ORA MAI DEVREME, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.
– La eveniment pot participa si copii, pretul biletului este acelasi pentru copii: 65 lei.
– Orice rezervare trebuie confimata de organizatori (nu sunt luate in considerare rezervarile facute online sau cele facute prin sms fara confirmare din partea organizatorului).

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, X-printing si Vivo! Constanta

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?