ACASA » PROMO » FAMILIA IMPRO. Cel mai tare show de improvizatie din Romania revine la Constanta!

FAMILIA IMPRO. Cel mai tare show de improvizatie din Romania revine la Constanta!

STAND-UP IMPROVIZATIE CONSTANTA. Familia ImPro, cel mai tare “neam” de umor live din Romania revine la Constanta cu un spectacol de improvizatie, interactiv si nerecomandat cardiacilor.

Pizza Evo

Fiecare show este altfel, atat prin definitia impovizatiei, in care publicul participa 50%, cat si prin prestatia actorilor de pe scena. Pe scena Harlequin Mamaia vor urca inegalabilii: Mihai Bobonete, Catalin Neamtu, Mihai Rait, Adrian Vancica, Cosmin Natanticu si Marian Hancu (pian).

Romanul sta forte bine la partea asta. De ras stie sa rada. Daca e sa se priceapa la ceva forte bine… la ras“, spune Mihai Bobonete. Asadar, daca te pricepi la ras, vino sa vezi un spectacol ce cu siguranta iti va da ocazia sa razi… foarte mult!

Duminica, 28 FEBRUARIE,  vei avea parte de doua spectacole: de la ORA 14.00 si ORA 20.00.

Afis-Familia-Impro-2016-WEBRezervarile pot fi facute la numarul: 0766 400 181

Pretul unui bilet este 65 lei.

In timpul show-ului fumatul este strict interzis.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, X-printing si Maritimo Shopping Center

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?