ACASA » STIRI » Muzica » Faithless si Scooter la UNTOLD FESTIVAL 2016. Biletele sunt puse in vanzare

Faithless si Scooter la UNTOLD FESTIVAL 2016. Biletele sunt puse in vanzare

UNTOLD FESTIVAL 2016 CLUJ. Si in acest an, nume grele ale muzicii electro si-au anuntat prezenta la UNTOLD, cel mai mare festival de muzica din tara. Faithless si Scooter sunt printre artistii care vor veni in aceasta vara la Cluj-Napoca.

Pizza Evo

Pana in prezent, 24 de nume noi au fost anuntate ca vor participa la Festivalul UNTOLD. Dintre acestia, ii enumeram pe Jamie Jones, Pendulum, James Arthur, Rudimental, Dubfire, Kwabs, Faithless, Scooter ori Parov Stelar.

Pe langa acestia, saptamanile trecute au confirmat participarea patru mari DJ: Tiesto, Armin van Buuren, Hardwell si Afrojack. Ultimul mare nume urmeaza sa fie dezvaluit in curand.

Luna trecuta, Festivalul Untold din Cluj-Napoca a fost votat cel mai bun din Europa la gala European Festival Awards, fiind prima data cand un festival din Romania castiga acest titlu.

untold festival 2016 cluj romaniaFesivalul UNTOLD va avea loc intre 4 si 7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti.

Abonament: 300 lei + taxe = 324 lei
Sunt puse in vanzare 5.000 de abonamente din categoria PreSale. Odata cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de pret.
Abonament VIP: 500 lei + taxe = 540 lei (numar limitat)

Poti rezerva bilete si abonamente UNTOLD 2016, AICI

Mai multe informatii despre festival, artisti si disponibilitatea biletelor pe www.untoldfestival.com

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?