ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Făgădău a anunțat că RATC va fi desființată, iar în loc va apărea CT BUS

Făgădău a anunțat că RATC va fi desființată, iar în loc va apărea CT BUS

STIRI CONSTANTA. Primarul Decebal Făgădău a anunțat în ședința de Consiliu Local de marți, 31 iulie, că CT BUS este o nouă companie ce va lua locul Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța.

Le-am propus consilierilor un parteneriat prin care să completăm până la 155 de autobuze flota acestei noi companii, avem 104 de aubobuze deja contractate, autobuze diesel, euro 6, cel mai înalt standard de protecție al mediului existent pe piață și alte 41 de autobuze electrice cu dimensiune de 12 și 10 metri, pentru că știți foarte bine, la anumite ore nu avem o încărcare foarte bună pe autobuze”, a declarat Făgădău.

Vreau ca toți să se obișnuiască că Regia de Transport este de domeniul trecutului, de îndată ce va sosi noua flotă vom avea și o nouă companie.

Eu sper că din ce în ce mai mulți constănțeni, de îndată ce compania se va înzestra cu flotă, își va schimba și politica orientată eminamente către client, către călător, în acel moment din ce în ce mai mulți vor utiliza transportul public constănțean”, a mai spus primarul.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?