ACASA » STIRI » FACEBOOK si-a anuntat investitorii ca s-ar putea inchide

Mark Zuckerberg - fondatorul Facebook

Intr-o scrisoare adresata potentialilor investitori, reprezentantii Facebook prezinta posibilitatea ca o mare parte sau chiar intreaga retea de socializare sa fie inchisa, potrivit unui articol publicat in Daily Mail.

Pizza Evo

Facebook ar fi inchis daca procesele din instanta ale companiei vor fi pierdute. Dintre toate, cel mai periculos si extrem de costisitor este cel intentat de Yahoo.

„Procesul ar putea avea un impact semificativ asupra afacerii noastre, asupra conditiilor financiare sau a rezultatelor actiunilor pe care le avem. Decizia sau intelegerea ce ar putea veni din acest proces s-ar putea sa ne ceara incetarea unora sau a tuturor operatiunilor pe care le avem sau sa platim o suma substantiala“, spun reprezentantii Facebook in documentele oficiale prezentate investitorilor.

Specialistii sunt de parere ca cei de la Facebook au prezentat cea mai grava situatie posibila pentru a incerca sa-si acopere spatele in cazul in care aceasta ar deveni adevarata. In prezent, gigantul social media se confrunta cu numeroase procese intentate atat de companii, cat si de persoane fizice si se asteapta la aparitia unor noi plangeri.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?