ACASA » STIRI » FACEBOOK face schimbari! Ce vor putea face utilizatorii în scurt timp

FACEBOOK face schimbari! Ce vor putea face utilizatorii în scurt timp

Facebook are în prezent o mulțime de reclame ce apar in functie de fiecare utilizator si preferintele acestuia. Facebook și-a propus să te „hipnotizeze“ și să te rețină minute în șir privind la anumite reclame sau campanii cu ajutorul cinemagraph-urilor, potrivit adweek.com.

Alaturi de Instagram, vor sa le implementeze treptat cinemagraph-urile, acestea fiind jumatate imagine, jumatate fotografie. “O sa vedeti o multime de astfel de imagini pe Facebook” a spus un advertising executive, citat de catre Ad Week.

Cinemagraph-urile exista de ceva timp, fiind facute populare de doi artisti cunoscuti in lumea reclamelor, Kevin Burg si Jamie Beck. Formatul este GIF, fiind o imagine in care numai o portiune se misca subtil.

Armani-Coffee-615

“Datorita autoplay-ului, brandurile trebuie sa faca mai multe astfel de cinemagraph-uri” mai spune executivul. Saptamana trecuta, Facebook a updatat Instagram astfel incat clipurile sa poata ‘sa curga’ la nesfarsit, ceea ce ar putea face ca brandurile sa apeleze la cinemagraph-uri pentru ca ar fi constant ‘pe repeat’.

Burg si Beck recunosc ca au descoperit din intamplare efectul cinemagraph-urilor: “Oamenii nu se pot opri din a se uita la ele. Nu e exact ce isi doresc advertiserii?” si-au spus cei doi. Acum au inceput sa discute cu echipa Facebook pentru a se consulta pe seama proiectului pentru ca este un format complicat. Poate dura si saptamani pentru crearea unui cinemagraph.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?