ACASA » ALTE EVENIMENTE » Fă-ţi planurile! Târgul de Turism “VACANŢA” 2016, la Maritimo

Fă-ţi planurile! Târgul de Turism “VACANŢA” 2016, la Maritimo

TARG DE TURISM. Dacă până acum nu aţi reuşit până să găsiţi o ofertă bună pentru vacanţa de iarnă, în perioada 25 – 27 noiembrie sunteţi aşteptati la Târgul de Turism “Vacanţa”, la Maritimo Shopping Center.

Vă puteti alege vacanţa preferată profitând de ofertele speciale oferite de cei mai importanţi tour-operatori din România.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate.

targ-turism-maritimoAgenţiile vor propune publicului o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri, turism religios şi pelerinaje), oferte pentru Sărbătorile de iarnă și Revelion!

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?