ACASA » ALTE EVENIMENTE » Expoziţie de cercetare și inovație în tehnologie la Universitatea “Ovidius” Constanța

Expoziţie de cercetare și inovație în tehnologie la Universitatea “Ovidius” Constanța

EXPOZIŢIE UNIVERSITATEA OVIDIUS. Universitatea “Ovidius” Constanţa vă invită la o expoziţie dedicată proiectele premiate ale studenților  de la Facultatea de Inginerie Mecanică Industrială și Maritimă, coordonați de dr. ing. Constantin Ilie.

Pizza Evo

Evenimentul expozițional poate fi vizitat vineri, 6 octombrie, între orele 09.00 – 18.00, în holul de intrare în sala A103.

Printre echipamentele și programele expozanților se regăsesc:

Imprimanta Prusa Mendel I3 – aflată în prezent în stadiul de implementare în cadrul laboratorului de Inginerie Economică;

Alyuda Neurointelligence – program de simulare a inteligenței artificiale de tip Rețele Neuronale Artificiale. Programul este utilizat în mod special pentru proiecte și lucrări de cercetare ale colectivului Facultății de Inginerie Mecanică Industrială și Maritimă din cadrul Universității “Ovidius” dar și ale studenților.

Domeniile de cercetare aplicate cu predilecție în cercetările realizate cuprind simulări de procese și sisteme, analiza și previzionarea poluării, modelarea și simularea indicatorilor macroeconomici, etc.

Expoziţia face parte din seria de evenimente din cadrul Conferinţei Naţionale JCI România 2017. Detalii AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?