ACASA » TARG » Expozitia de bijuterii si minerale MINERAL EXPO

Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: bijutieri , artisti hand made, cunoscatori ai tainelor cristaloterapiei si chiar mineralogi. Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare, expozantii impun prin pricepere, măiestrie, eleganță și minuțiozitatea detaliilor. Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos.

Pizza Evo

Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Mamaia revine in perioada 9-12 august 2012 la Pavilionul Expozitional .
Deschisa publicului intre orele 11.00- 21.00, expozitia isi propune sa descifreze multe din secretele cristalelor si sa prezinte publicului vizitator intreaga gama a pietrelor pretioase (rubin, safir, crisoberil, topaz, diamant, smarald, acvamarin) dar si a celor semipretioase ( jasp, ametist, citrin, opal, cuart…). Utilizate ca simple obiecte de decor, cristalele atrag lumina in zonele in care sunt asezate activand astfel domeniile subtile ale constiintei iar folosite ca tratament transforma cristaloterapia in una dintre cele mai eficiente metode de purificare a aurei si de indepartare a traumelor, a energiilor negative.

Zeci de expozanti din tara si strainatate vor aduce la Mamaia spectaculoase bijuterii lucrate manual, care uimesc prin stralucire, geode de ametist si citrin, adevarate piese de colectie, originalitate si pasiune.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?