ACASA » STIRI » Diverse » EXORCIZARE SOCANTA sau TEATRU DE CALITATE? Ce s-a intamplat intr-o biserica din Buenos Aires

EXORCIZARE SOCANTA sau TEATRU DE CALITATE? Ce s-a intamplat intr-o biserica din Buenos Aires

EXORCIZARE BUENOS AIRES. O intamplare inedita, fimlata intr-o biserica catolica din Buenos Aires, a facut inconjurul lumii, reusind sa socheze comunitatile de crestini si sa ridice semne de in intrebare printre atei. O fata de 22 de ani este infatisata in timpul unui ritual de exorcizare, sustinut de cativa preoti, intr-un lacas de cult din Argentina, transmite dailymail.

Pizza Evo

Laura, in varsta de 22 de ani, era descrisa de cunoscutii din satucul unde locuia drept o tanara blândă si cu frica de Dumnezeu. Insa comportamentul ei s-a schimbat dramatic in ultima perioada, aceasta devenind extrem de agresiva si bolborosind cuvinte de neinteles. Preotii s-au gandit ca este posedata de diavol si au hotarat sa o supuna unui ritual de exorcizare, care a fost si filmat de cativa enoriasi.

exorcizare-Laura-Buenos-Aires

In imagini se poate vedea cum argentinianca este asezata pe podea, pe o saltea, iar in timpul incantatiilor celor patru preoti, incepe sa se zvarcoleasca si sa urle, cu un glas nefiresc, parca din alta lume. Secvențele in care clericii se lupta cu demonul sunt greu de urmarit, insa slujba de exorcizare se incheie cu izbanda fetelor bisericesti. “Demonii exista. Acestia sunt ceva cat se poate de real, fiinte cu care insusi Mantuitorul s-a confruntat“, a explicat preotul Manuel Acuna, unul dintre cei care au rostit incantatiile.

Puteti vedea AICI filmarea si mai multe imagini de la exorcizarea Laurei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?