ACASA » PROMO » Excursie de weekend la Târgul de Crăciun de la Sibiu

Excursie de weekend la Târgul de Crăciun de la Sibiu

Vrei o escapadă de iarnă în zona Sibiului? Vino alături de Dream Explorer să admiri peisajele de poveste și să alegi cadouri pentru cei dragi la cel mai vestit Târg de Crăciun.

Program 14-15 decembrie:
SÂMBĂTĂ 14 decembrie. Plecăm din Constanța la ora 6.00 dimineata. Prima vizita este la 40 km de Sibiu, Castelul de lut “Valea Zanelor”. Seara vom ajunge în Sibiu unde ne vom caza la o pensiune. Dupa ce ne-am cazat mergem sa vizitam celebrul Târg de Crăciun din Piața Mare a Sibiului care este mult mai frumos noaptea cu proiectiile de iarna. Cumparam suveniruri, cadouri si servim masa chiar in buricul targului.
DUMINICĂ 15 decembrie. După micul dejun vom vizita Parcul Natural Dumbrava Sibiului, Grădina Zoologică si Turnul Sfatului din Sibiu. Vom ajunge seara tarziu in Constanta.

Cost: 450 lei/persoană. Include: transport pe toată durata, cazare 1 noapte cu mic dejun în cameră dublă/tripla. Ghidaj pe toată durata aventurii. Nu sunt incluse taxele de vizitare, alte mese și cheltuieli personale.
Rezervări la 0766469431. Este necesară plata unui avans de 200 lei. Rezervarea este valabila doar in momentul achitarii avansului.
Locuri disponibile pentru 8 persoane. Transportul se realizeaza cu o masina VW Caravell 8+1 persoane.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?