ACASA » TOATE CATEGORIILE » Excursie de weekend la Sibiu cu Dream Explorer

Excursie de weekend la Sibiu cu Dream Explorer

Vrei o escapadă de iarnă în zona Sibiului? Vino alături de cei de la Dream Explorer să admiri peisajele de poveste și să alegi cadouri pentru cei dragi la cel mai vestit Târg de Crăciun.

Program 14-16 decembrie:
VINERI 14 decembrie. Plecăm din Constanța la ora 16.00. Seara vom ajunge în Sibiu unde ne vom caza la o pensiune rustică.
SÂMBĂTĂ 15 decembrie. După un mic dejun copios vom vizita Muzeul Satului, apoi vom porni la 40 km de Sibiu spre Castelul de lut “Valea Zanelor” din Porumbacul de Sus. După această miniexcursie ne întoarcem în Sibiu, luăm masa și ne pregătim pe înserate să mergem la celebrul Târg de Crăciun din Piața Mare a Sibiului.
DUMINICĂ 16 decembrie. Luăm micul dejun și mergem să vizităm Grădina Zoologică care se află fix lângă locul cazării noastre. Ne pregătim bagajele și pornim spre Constanța încărcați de peisaje și amintiri frumoase de iarnă.

Cost: 550 lei/persoană. Include: transport pe toată durata, cazare 2 nopți cu mic dejun în cameră dublă. Ghidaj pe toată durata aventurii. Nu sunt incluse taxele de vizitare, alte mese și cheltuieli personale.
Rezervări la 0766469431. Este necesară plata unui avans de 300 lei.
Locuri disponibile: 8 persoane.

Castelul Valea Zanelor

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?